Όλες οι δημοσιεύσεις

Η ιστορία με την τέντα του ... Μουαμάρ Καντάφι, την οποία επιστράτευσε ο Mr Αποτελεσματικότητα 2020 Γιάννης Πλακιωτάκης, καταβάλλοντας ποσό συνολικά 17.800 ΕΥΡΩ, εκ των οποίων ποσό 5.400 αναλογούσε στην ενοικίαση της σκηνής του ... αείμνηστου Λίβυου Συνταγματάρχη, προκειμένου να μην κάψει ο ήλιος την επιδερμίδα του Βασίλη του Κικίλια και διαφόρων...

Την Παρασκευή 18/9/2020 δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ άρθρο του Γιάννη του Πλακιωτάκη, στο οποίο, αφου μας διαβεβαιώνει ότι η ελληνική ναυτιλία πρέπει να τον ευγνωμονεί, υπόσχεται ότι εν όψει ανασχηματισμού έρχεται ένα ακόμα νομοσχέδιο, που θα κάνει τη χώρα αγνώριστη.

Οι αρμοδιότητες και η στελέχωση του Γραφείου Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προβλέπονται στον Οργανισμό του, ο οποίος αποτελεί Προεδρικό Διάταγμα, εκδιδόμενο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετά από πρόταση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στις 19/8/2020 ο Γιάννης Πλακιωτάκης αποφάσισε να δαπανήσει 1.116,18 ΕΥΡΩ για κλάδεμα και ράντισμα των εσπεριδοειδών των ... κρεμαστών κήπων της ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνας Καλογήρου (ΑΔΑ: ΨΚ6Λ4653ΠΩ-67Φ).

Στις 4/8/2020 πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τελετή παραλαβής του πρώτου περιπολικού σκάφους με υγειονομικό εξοπλισμό, το οποίο παρέχει όλες τις αναγκαίες συνθήκες για ασφαλείς διακομιδές ασθενών και αντιμετώπιση άμεσων αναγκών για παροχή πρώτων βοηθειών.

Μετά τις μοκέτες, τις κουκούλες για μερτσέντε, τα αναμνηστικά δώρα και τα πολλά χιλιάρικα για εισητήρια και ξενοδοχεία των ... παρατρεχάμενων, σοβαρά ερωτηματικά εγείρονται για την προμήθεια ... μασκών προστασίας του προσωπικού του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.