ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΕΝΟΣ ... ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗ...

2021-01-20

Ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης υπήρξε μεταβατικός Πρόεδρος της ΝΔ και σήμερα είναι Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στις 24/11/2020 ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Η ανακοίνωσή του αυτή συμπίπτει με την περίοδο της έξαρσης των κρουσμάτων, των θανάτων και των προβλημάτων από την έλλειψη κρεβατιών ΜΕΘ.

Στις 28/11/2020 ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ανακοίνωσε ότι οι θεράποντες γιατροί τού συνέστησαν να νοσηλευτεί στον Ευαγγελισμό. Όχι σε ένα οποιοδήποτε νοσηλευτικό ίδρυμα, ούτε στο όποιο εφημερεύον εκείνη την ημέρα νοσοκομείο, ούτε σε όποιο νοσηλευτικό ίδρυμα είχε κενό κρεβάτι ΜΕΘ, αλλά συγκεκριμένα στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ.

Στις 30/11/2020 ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης αναρτά στο facebook ευχαριστήριο μήνυμα προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στις 15/12/2020 ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης έστειλε προς τη Βουλή γραπτή ομιλία του για τον προύπολογισμό. Την ίδια ημέρα επάινεσε τον ... εαυτό του, διότι τον ανέφεραν τα ... Lloyds.

Στις 18/12/2020 ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ανήρτησε στο facebook μήνυμα για τη δραστηριότητα ΛΣ-ΕΛΑΚΤ στην ... προστασία των θαλασσίων συνόρων.

Στις 19/12/2020 ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ανήρτησε στο facebook και νέο μήνυμα για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας - Κύπρου.

Στις 21/12/2020 ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ανήρτησε για μια ακόμα φορά μήνυμα για μέτρα δήθεν στήριξης των ναυτικών, τα οποία θεωρεί ότι σε κάτι συνέβαλαν.

Στις 22/12/2020 ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ανακοίνωσε ότι βρίσκεται πλέον σπίτι του κι ευχαρίστησε τρείς (3) καθηγητές Ιατρικής για την αποθεραπεία του.

Στις 29/12/2020 ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης έδωσε συνέντευξη στο δημοσιογραφικό οργανισμό Μαρινάκη και δήλωσε ότι είχε τη δυνατότητα να διαβάζει μηνύματα αγαπημένων προσώπων και να επικοινωνεί μαζί τους, καθώς και να συνεργάζεται με τους συνεργάτες του.

Εμεις εδώ στο Παρατηρητήριο Διαφάνειας Λιμενικού Συστήματος ευχηθήκαμε από την πρώτη στιγμή ταχεία ανάρρωση στον κ. Πλακιωτάκη. Επιπρόσθετα, σεβόμενοι την περιπέτεια της υγείας του, απείχαμε απο την άσκηση κριτικής στα πεπραγμένα του κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Καθώς η ανωτέρω περίοδος χάριτος έληξε, οφείλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης έδωσε σε ολη την Ελλάδα ένα σαφές μήνυμα:

οι πολίτες αυτής της χώρας δεν είναι ίσοι απέναντι στην αρρώστια.


Ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης είχε ως θεράποντες ιατρούς τρεις (3) καθηγητές Πανεπιστημίου. Για όσους δεν γνωρίζουν, ενημερώνουμε ότι οι καθηγητές Πανεπιστημίου, μέσω της συμμετοχής τους σε ερευνητικά προγράμματα, έχουν πρόσβαση σε πειραματικά φάρμακα, τα οποία δεν μπορεί να χορηγήσει ο ήρωας γιατρός του ΕΣΥ.

Είναι προφανώς σατανική σύμπτωση ότι δυο (2) μόλις ημέρες πριν ο κ. Πλακιωτάκης λάβει από τους θεράποντες ιατρούς του σύσταση να εισαχθεί στον ... ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κ. Παγώνη αποκάλυψε ότι στο νοσοκομείο αυτό χορηγήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο το ... φάρμακο του Τραμπ. Με ευκολία βγήκαν δελτία τύπου ότι η καταγγελία αυτή δεν ισχύει, υπάρχει όμως μια λεπτή γραμμή, την οποία τα πέτσινα media με ευκολία κουκούλωσαν: η εκ των θεραπόντων του κ. Πλακιωτάκη Καθηγήτρια Κοτανίδου δε δυσκολεύτηκε να διαψεύσει τα περί ... φαρμάκου. Μπορεί η κ. Κοτανίδου ρητά και κατηγορηματικά να δηλώσει και ότι στους VIP της ΜΕΘ του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΔΕΝ χορηγήθηκε κανένα πειραματικό σκεύασμα ή οποιοδήποτε άλλο σκεύασμα, που δεν αποτελεί ακόμα φάρμακο με τη στενά νομική έννοια του όρου, αλλά αντικείμενο ιατρικής έρευνας;

Επιπρόσθετα, καλό θα ήταν ο αρεσκόμενος σε μονολόγους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ. Πλακιωτάκης να απαντήσει στα εξής ερωτήματα:

Πόσες απο τις οικογένειες των 30-40+ νεκρών από κορονοϊό / ημέρα είχαν πρόσβαση όχι σε όποιο νοσοκομείο τύχαινε να έχει κενό κρεβάτι ΜΕΘ, αλλά ειδικά στη ΜΕΘ του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ;

Πόσες από τις οικογένειες των 30-40+ νεκρών από κορονοϊό / ημέρα είχαν πρόσβαση σε τρεις (3) καθηγητές ιατρικής;

Πόσες από τις οικογένειες των 30-40+ νεκρών από κορονοϊό / ημέρα απέκτησαν πρόσβαση σε κρεβάτι ΜΕΘ με τον άνθρωπό τους να είναι σε κατάσταση να ανταλάσσει μηνύματα, να γράφει ομιλίες και να συνεργάζεται με τους συνεργάτες του; Διότι, σήμερα πια είμαστε σίγουροι ότι ακόμα και βαριά νοσούντες δεν απέκτησαν ποτέ πρόσβαση σε κρεβάτι ΜΕΘ...

Μετά από όλα αυτά, χαρούμενη η Κυβέρνηση ανακοίνωσε αναστολή συμβάσεων των ναυτικών, οι οποίοι θα κληθούν να ζήσουν τις οικογένειές τους με ... 534 ΕΥΡΩ...

Περαστικά κ. Πλακιωτάκη...

Περαστικά Ελλάδα...