ΤΗΣ ... ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

2020-09-08

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι προσπάθειες της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλάς και Νησιωτικής Πολιτικής να ... αναστήσει τις ... κουρτίνες της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με επικεφαλής την κ. Χριστιάνα Καλογήρου, προτεραιότητα, η οποία ιεραρχείται ψηλά στην αταλάντευτη προσέγγιση του Mr. Αποτελεσματικότητα 2020 να μην αφήσει ούτε μισό θέμα νησιωτικής πολιτικής να ... πέσει κάτω. 

Για να βλέπει, λοιπόν, καλά η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής τα θέματα νησιωτικής πολιτικής που την απασχόλησαν πρόσφατα (προβολή ντοκυμαντέρ, εκκλησιαστικά μουσικά όργανα κ.α συγκλονιστικά) πρέπει να υπάρχουν και ... κουρτίνες. Αμ πώς;;;;;

Ήδη αποκαλύψαμε ότι στις 10/8/2020 ο Mr Αποτελεσματικότητα 2020 Γιάννης Πλακιωτάκης υπέγραψε πίστωση 301,86 ΕΥΡΩ (ΑΔΑ: ΨΗΤ74653ΠΩ-7Τ2) με αιτιολογικό την προμήθεια κουρτινών για το υπουργικό γραφείο του ... καταργημένου Υπουργείου Αιγαίου...Όμως, όποιος έχει ελάχιστη έστω επαφή με το περίπλοκο επιστημονικό αντικείμενο της ... κουρτίνας γνωρίζει ότι μετά την αγορά θέλουν πλύσιμο και σιδέρωμα. Διαφορετικά, θα μας ... παρεξηγήσουν. 

Προφανώς για αυτό το λόγο ο Γιάννης Πλακιωτάκης έβαλε μια ακόμα βαριά υπογραφή σε μια ακόμα σημαντική πολιτική του πρωτοβουλία. Όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ: 

στις 19/8/2020 (δηλ. 9 ημέρες μετά την απόφαση αγοράς των κουρτινών) ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αποφάσισε να διαθέσει κονδύλι 420 ΕΥΡΩ για τον καθαρισμό των κουρτινών.

Νοικοκυρεμένα πράματα...

Το πρόβλημα είναι ότι, μόλις θα ανοίξουν οι κουρτίνες, το μόνο που υπάρχει πίσω από αυτές για τους νησιώτες είναι ο ... ΖΟΝΚ.