Ρόδα ... τσάντα και κοπάνα στη ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

2020-09-11

Στις 21/10/2019 η κ. Χριστιάνα Καλογήρου αποφάσισε να δαπανήσει 1.393,47 ΕΥΡΩ για ν’ αγοράσει πάνινες τσάντες με ... λογότυπο, προκειμένου να μπορεί να προσφέρει τις ... εκδόσεις της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής σε φορείς.

Στις 2/10/2019 η κ. Χριστιάνα Καλογήρου αποφάσισε να δαπανήσει 1.287 ΕΥΡΩ για ν' αγοράσει και πάλι πάνινες τσάντες με ... λογότυπο, προκειμένου να μπορεί να προσφέρει τις ... εκδόσεις της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής σε φορείς.


Συνολικά 2.680,47 ΕΥΡΩ δαπάνησε η κ. Καλογήρου για ... τσάντες, στις οποίες ΘΑ βάλει εκδόσεις, που ΘΑ προσφέρει σε ... φορείς. Διότι, όπως αντιλαμβάνεστε, που πα ρε Καραμήτρο να προσφέρεις την ... έκδοση χωρίς πάνινη τσάντα με ... λογότυπο.


Την ώρα, που η κ Καλογήρου διαλέγει χρώμα για ...τσάντες, τα πλωτά του Λιμενικού συντηρούνται με δωρεές και τα στελέχη παραιτούνται από τα οδοιπορικά για να μετατεθούν.

 
Εμείς ως φορολογούμενοι αναρωτιόμαστε εάν στις εκδόσεις, που θα μπουν στις σακούλες με το ... λογότυπο περιλαμβάνεται και ο ... ηλίθιος του Ντοστογιέφσκι.