ΠΡΟΣ κ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΕΝΜΑ: ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...

2020-08-27

Όπως προκύπτει απο τον κάτωθι σύνδεσμο:

https://www.google.gr/amp/m.naftemporiki.gr/amp/story/1631261/diamarturia-eenma-ston-olp-gia-teli-sta-ploia

η ΕΕΝΜΑ απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη πράγματι πολιτική της ΟΛΠ ΑΕ να διπλοχρεώνει τη χρήση γης απο τις ναυπηγικές επιχειρήσεις.

Πρόκειται για επιλογή, που μειώνει την ανταγωνιστικότητα τόσο των ναυπηγικών επιχειρήσεων, όσο και της αγοράς εφοδιασμού των πλοίων και εξυπηρετεί κάτι ... άσχετους με τη λιμενική βιομηχανία λομπίστες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τα αφεντικά τους ότι φέρνουν κέρδη.

Αυτό που δε γνωρίζει η ΕΕΝΜΑ, η οποία έχει πάντα εμπεριστατωμένες απόψεις για το Λιμένα Πειραιά, είναι ότι, όπως προκύπτει από το κάτωθι έγγραφο της Γενικής Διευθύντριας κ Λιανού - Πανάγου:

αυτή η Κυβέρνηση (τουλάχιστον όπως την εκφράζουν οι Πλακιωτάκης - Κυριαζόπουλος) δεν ασχολείται με την τιμολογιακή πολιτική της ΟΛΠ ΑΕ, διότι δεν την αφορούν οι χρεώσεις ιδιωτικών λιμανιών.


Επομένως, αξιότιμε κ Πρόεδρε ΕΕΝΜΑ, εάν οι Πλακιωτάκης - Κυριαζόπουλος (ο οποίος σε διαμαρτυρία δικού μας μέλους για απατηλές χρεώσεις της ΟΛΠ ΑΕ «παρακάλεσε θερμά» τους καταγγελλόμενους να τον ενημερώσουν) δεν έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά (άλλο η ΕΕΝΜΑ, άλλο οι πράκτορες του Πειραιά), τότε στου κουφού την πόρτα ... πάρε την πόρτα και φύγε...