ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΕΝ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ;

2020-09-06

Για όσους δεν το γνωρίζουν, στη Μυτιλήνη εξακολουθεί να υφίσταται το κτήριο του παλιού Υπουργείου Αιγαίου. Όπως ειναι λογικό, στο κτήριο αυτό υπάρχει ακόμα το παλιό υπουργικό γραφείο του καταργημένου πλέον Υπουργού Αιγαίου.

Όμως, Υπουργός Αιγαίου δεν υπάρχει πια και επομένως ουδείς δικαιούται να χρησιμοποιεί υπουργικό γραφείο και να το ... παίζει Υπουργός. 

Μάλιστα, εν όψει της υγειονομικής κρίσης, μια άχρηστη πλέον, πολυτελής δε κτηριακή υποδομή, όπως είναι το παλιό υπουργικό γραφείο του καταργημένου πλέον Υπουργείου Αιγαίου, θα μπορούσε να αξιοποιηθεί υπέρ κοινωφελών χρήσεων. 

Κάτι τέτοιο, όμως, δε συμβαίνει με την Κυβέρνηση των αρίστων. 

Άλλωστε, για να είμαστε ειλικρινείς, λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να αντισταθούν στον πειρασμό να παρκάρουν το σαρκίο τους σε γραφείο Υπουργού και να παραστήσουν έστω και για λίγο τον Υπουργό ... με τα δικά μας λεφτά. Εξάλλου, όσοι τολμούσαν να αντισταθούν θα είχαν σίγουρα συλληφθεί από το Χρυσοχοϊδη ως συνήθεις ύποπτοι...

Σε αυτόν τον πειρασμό φαίνεται ότι δεν κατάφερε να αντισταθεί η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με επικεφαλής τον Mr Αποτελεσματικότητα 2020 Γιάννη Πλακιωτάκη. 

Στις 10/8/2020 ο Mr Αποτελεσματικότητα 2020 Γιάννης Πλακιωτάκης υπέγραψε πίστωση 301,86 ΕΥΡΩ (ΑΔΑ: ΨΗΤ74653ΠΩ-7Τ2) με αιτιολογικό την προμήθεια κουρτινών για το υπουργικό γραφείο του ... καταργημένου Υπουργείου Αιγαίου...

Κρατήστε στο αρχείο σας αυτη την ... πολιτική πρωτοβουλία του Γιάννη Πλακιωτάκη να την έχετε:


Τώρα που κάποιοι μπορούν και το παίζουν ... Υπουργοί Αιγαίου με δικά μας λεφτά, τί θέλετε, να χάσουν αυτήν την ευκαιρία. 

Με αφορμή, λοιπόν, την βαριάς σοβαρότητας προώθηση των θεμάτων νησιωτικότητας, στην οποία, όπως καταλαβαίνετε, θα συμβάλουν αποφασιστικά οι καινούργιες κουρτίνες (παρακαλείται το Γραφείο ΜΜΕ να μας ενημερώσει για το ... χρώμα - τέτοιες πρωτοβουλίες δεν πρέπει να υποβαθμίζονται), εμείς ρωτάμε :

κ. Πλακιωτάκη πόσα λεφτά δαπανήθηκαν επί θητείας σας για να αγοράσουν κουρτίνες οι ΑΕΝ;;;;;

Γιατί σε δική μας πρόσφατη επίσκεψη διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει ούτε κουρτινόξυλο...

Εάν δεν μας απαντήσετε, το Παρατηρητήριο θα ρωτήσει το γραφείο Πρωθυπουργού...