ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...

2020-09-19

Αφού αγόρασε κουκούλα για μερτσέντε...

Αφού καθάρισε μοκέτες...

Αφού σιδέρωσε κουρτίνες...

Αφού κλάδεψε και ράντισε τα ... εσπεριδοειδή...της Καλογήρου

Αφού αγόρασε δώρα 10.000+ ΕΥΡΩ...

Αφού πλήρωσε σε οδοιπορικά, εισητήρια και ξενοδοχεία πάνω από 30.000 ΕΥΡΩ...

Αφού πλήρωσε σχεδόν 20.000 ΕΥΡΩ για να μην καεί η .... επιδερμίδα του Κικίλια...

Αφού πήγε παντού λες και ήταν ο ... Νίκος Κοκλώνης με τα δικά μας λεφτά...

ήταν λογικό και κάτι ... να ξεχάσει...'Ανθρωπος είναι....

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι μέχρι και σήμερα, 10 μόλις ημέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ), η διεύθυνση πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως για την προετοιμασία των μελών του διδακτικού προσωπικού, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, να παράσχουν εξ αποστάσεως εκπαίδευση. 

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Υπουργείο Εσωτερικών του κουμπάρου του Χρήστου Καλογρίτσα Τάκη Θεοδωρικάκου έχει εκδώσει εγκύκλιο, με την οποία υποχρεώνει τη διεύθυνση πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου Ναυτιλίας και ... Νησιωτικής Πολιτικής (βλ. πλένω χαλιά - κλαδεύω δέντρα) να εκπαιδεύσει τα μέλη του διδακτικού προσωπικού, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, στα μέσα παροχής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Ωστόσο, με τα μαθήματα στις ΑΕΝ να ξεκινούν την 1/10/2020, δηλ. σε 10 μόλις ημέρες, καμία απολύτως προετοιμασία του εν λόγω εκπαιδευτικού προσωπικού δεν έχει γίνει, όσο για "εκπαίδευση" ... αφήστε το καλύτερα. 

Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση είναι πρόδηλο ότι θέτει εν αμφιβόλω την ομαλή εκτέλεση του εκπαιδευτικού προγράμματος των ΑΕΝ. 

Εμείς, ως Παρατηρητήριο, παρακαλούμε το ... συγκοινωνιολόγο του Ιδρύματος Ευγενίδη, που εκπονεί αυτήν την τεράστια μελέτη αναμόρφωσης της ναυτικής εκπαίδευσης (κυριολεκτικά ετοιμάζονται να της ... "αλλάξουν τα φώτα"), να πάρει ένα ταξί και να πεταχτεί μέχρι το κτήριο της Δραπετσώνας, προκειμένου να θυμίσει στο Γιάννη τον Πλακιωτάκη ότι δεν είναι tour operator, αλλά Υπουργός και κάποια στιγμή το Υπουργείο πρέπει να λειτουργήσει ως δημόσια υπηρεσία και όχι ως ... τουριστικό γραφείο, προκειμένου να μην διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία των ΑΕΝ προς βλάβη του κύρους τους και προς όφελος πρώην εργοδότη στενού συνεργάτη του Πλακιωτάκη.

Μέχρι τότε, παρατηρούμε ... πολύ σχολαστικά τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και, εάν υποψιαστούμε ότι η καθυστέρηση επήλθε, για να γίνουν βεβιασμένες και υπεκοστολογημένες προμήθεις της τελευταίας στιγμής, σας υποσχόμαστε ότι θα γίνει της ... Εισαγγελίας.