ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΒΡΕΤΤΑΚΟ

2020-07-08

Απάντηση επικεφαλής Παρατηρητηρίου Διαφάνειας κ. Δ. Μπακόπουλου στο φυσικό πρόσωπο με επαγγελματική ιδιότητα δασκάλου και ονοματεπώνυμο "Χρήστος Βρεττάκος":

"Αν δεν πιστεύεις μη ρωτάς, κι αν δεν μ' ακούς μη με κοιτάς...

Αν δε φαντάζεσαι φωτιές, με κάρβουνα μην παίζεις... 

Μεγάλα ψέματα μη λες, γιατί θα τα πιστέψεις..

Για τον ψηλό σου το λαιμό, χίλιες θηλιές θα πλέξεις..."

  Στίχοι: Δανάη Παναγιωτοπούλου

1. Ενημερώνω τον exclusif Κερατσινολόγο - Δραπετσωνολόγο δάσκαλο της ύβρεως κ. Χρήστο Βρεττάκο ότι πληροφορήθηκα τους υβριστικούς και συκοφαντικά δυσφημιστικούς ισχυρισμούς του σε βάρος της τιμής, της υπόληψης και της αξιοπρέπειάς μου, οι οποίοι εν τη απουσία μου και από άμβωνος διατυπώθηκαν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας. 

2. Απαντώ στην πρόκληση του exclusif Κερατσινολόγου - Δραπετσωνολόγου δάσκαλου της ύβρεως κ. Χρήστου Βρεττάκου να καταθέσω εναντίον του αγωγή : κ. Βρεττάκο μη βιάζεστε, θα γίνει και η αγωγή, αφού όμως πρώτα καταστεί αμετάκλητη η κρίση των αρμόδιων ποινικών Δικαστηρίων για τα ποινικά αδικήματα της εξύβρισης και συκοφαντικής δυσφήμισης, τα οποία διαπράξατε σε βάρος μου. 

3. Την αιρετή ιδιότητά σας κ. Χρήστο Βρεττάκο εγώ δεν τη φοβάμαι. Την έγκληση δεν θα την υποβάλω στο Δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας, δεν αξίζει στους ηρωικούς κατοίκους αυτού του Δήμου να σας μηνύσω ως Δήμαρχο. Ωστόσο, θα την υποβάλω στο φυσικό πρόσωπο με την επαγγελματική ιδιότητα δασκάλου και υβριστή μου με το ονοματεπώνυμο "Χρήστος Βρεττάκος".

4. Μπορείτε να φέρετε και τους φίλους σας στη δίκη κ. Χρήστο Βρεττάκο. Εγώ δεν τους φοβάμαι. Σας διαβεβαιώ ότι θα υπάρχει άπλετος χρόνος να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα σας, όπως δεν τόλμησε να τα παραθέσει ο κ. Διαλινάκης (για τις παράνομες απευθείας αναθέσεις στον κ. Διαλινάκη από τον Οργανισμό Λιμένα Ελευσίνας ετοιμάζουμε αναλυτικό άρθρο, το οποίο καθυστέρησε, διότι, για να τις μετρήσουμε, χρειάζεται περισσότερος χρόνος, από αυτόν, που αρχικά είχαμε υπολογίσει). 

5. Μπορείτε να φέρετε και τον κ. Παντελή Καμά στη δίκη κ. Χρήστο Βρεττάκο, οψιγενή σας πολιτικό σύμμαχο. Αλλά στη δική μου πολιτική σταδιοδρομία δε θα βρείτε ούτε μισή πρόταση, στην οποία να αναφέρεται ο χαρακτηρισμός "προσκείμενος στον Άκη Τσοχατζόπουλο".  Μικρός τόπος η Ελλάδα και γνωριζόμαστε πρώην σύντροφε της Τσοχατζοπουλικής πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ Παντελή Καμά. 

6. Το Παρατηρητήριο ποτέ δεν διατύπωσε ίδια άποψη για την επικινδυνότητα της περιοχής των ¨Λιπασμάτων" για τη δημόσια υγεία. Το Παρατηρητήριο ανέδειξε την εισήγηση του π. Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γ. Γαβρίλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής (έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία), σύμφωνα με την οποία, η έκταση, όπου με παράνομες κατατμήσεις πολλών χιλιάδων ΕΥΡΩ χτίσατε θέατρα, παιδικές χαρές και γήπεδα 5Χ5, είναι ρυπασμένη και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Μην απαντάτε, επομένως, σε εμένα κ. Χρήστο Βρεττάκο, απαντήστε στον από εσάς επιλεγέντα μάρτυρα υπεράσπισής σας κ. Γιώργο Γαβρίλη. Είπε ψέμματα ο κ. Γαβρίλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κ. Χρήστο Βρεττάκο; Εξαπάτησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ο κ. Γιώργος Γαβρίλης κ. Χρήστο Βρεττάκο; Επηρέασαν οι εισηγήσεις του κ. Γιώργου Γαβρίλη την αποτίμηση της αξίας της απαλλοτριωτέας έκτασης; Και εάν ναί, μήπως κ. Χρήστο Βρεττάκο γνωρίζετε ποιό ποινικό αδίκημα έχει διαπραχθεί; 

7. Δεν περίμενα από εσάς κ. Χρήστο Βρεττάκο ούτε να παραδώσετε στον κ. Διαλινάκη τις άδειες οικοδομής των εγκαταστάσεων, που χτίσατε στα κατά Γιώργο Γαβρίλη ρυπασμένα και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία"Λιπάσματα", ούτε να δώσετε εξηγήσεις για το σχεδόν 1,5 εκατ. ΕΥΡΩ της παράτυπης απευθείας ανάθεσης στο ΚΕΚ του Δήμου για να οργανώσει .... συναυλίες, ούτε να απαντήσετε για το κόστος των εκτός ΑΣΕΠ συμβάσεων ορισμένου χρόνου (αυτές που κάποτε αποκαλούσατε ομηρεία) με μακροχρόνια ανέργους, ούτε να εξηγήσετε γιατί συναινέσατε σε βιομηχανία πολυάριθμων κατατμήσεων, οι οποίες ευνόησαν συγκεκριμένους επιχειρηματίες σε βάρος της διαφάνειας και έχουν την υπογραφή σας. Σε όλα όμως αυτά ΣΙΓΟΥΡΑ θα απαντήσετε κ. Χρήστο Βρεττάκο: στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

8. Σας προκαλώ και εγώ σε κάτι exclusif Κερατσινολόγε - Δραπετσωνολόγε δάσκαλε της ύβρεως κ. Χρήστο Βρεττάκο: δώστε ΑΜΕΣΑ στη δημοσιότητα έκθεση αυτοψίας της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (μήπως ως Δήμαρχος πρέπει να ξανασκεφτείτε τη συμπόρευσή σας με τον φορέα που αρνήθηκε να ερευνήσει με αυτοψίες τις τεκμηριωμένες καταγγελίες για ραδιενέργεια στη Φυλή;;;;), η οποία να έλαβε χώρα στην έκταση των ¨Λιπασμάτων" ΠΡΙΝ ξεκινήσουν οι εργασίες, που αρέσκεστε να αποκαλείτε "ανάπλαση".  Επίσης, δώστε ΤΩΡΑ στη δημοσιότητα τις μετρήσεις οσμών του κ. Θωμά Μάγγου στο ΣΜΑ Σχιστού, στην Ψυττάλεια και στα "καζάνια" Περάματος. Ή μήπως όποιος έχει κανάλι δε μυρίζει exclusif Κερατσινολόγε - Δραπετσωνολόγε δάσκαλε της ύβρεως κ. Βρεττάκο;

9. Επιμένετε να επιτίθεστε στο εθνικό επιστημονικό asset, που ονομάζεται Καθηγητής κ. Ευάγγελος Χριστοφόρου. Προφανώς, δεν έχετε αντιληφθεί ότι πριν λίγες μόνο ημέρες ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Οικονόμου "άδειασε" στο Κοινοβούλιο τη μελέτη του "Δημόκριτου", την οποία αρέσκεστε να επικαλείστε, ανακοινώνοντας ότι δεν είναι επαρκής και για το λόγο αυτό θα διεξαχθεί νέα μελέτη από το ΑΠΘ. Ο κ. Οικονόμου "άδειασε" επίσης και την επιλογή της απευθείας ανάθεσης αξίας 316.000 ΕΥΡΩ στον κ. Θωμά Μάγγο, ζήτημα στο οποίο θα επανέλθουμε. 

10. Η δική μου αριστερά, ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστο Βρεττάκο δεν είχε ούτε το 2014, ούτε το 2020  τυχαίες συναντήσεις στο "Γιαννη" με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και πολύωρες φιλοξενίες στο ΔΟΜ. Δυστυχώς για εσένα exclusif Κερατσινολόγε - Δραπετσωνολόγε δάσκαλε της ύβρεως κ. Χρήστο Βρεττάκο η δική μου Αριστερά δε διστάζει να κάνει εμπάργκο στους ΔΟΛ, ΔΟΜ κ.ο.κ. Οχι γιατί έχει κάτι προσωπικό εναντίον του συγκεκριμένου, επιτυχημένου, αξιόλογου και υπόδικου επιχειρηματία, αλλά απλά διότι η δική μου Αριστερά δεν συναναστρέφεται με αυτούς που εποπτεύει, δε ζητάει από αυτούς δωρεές είτε επίπλων, είτε τηλεοπτικού χρόνου και την πολιτική της την υλοποιεί κόντρα στο κύμα και όχι σερφάροντας στο κύμα με χαριτωμενιά μπαλαρίνας ή μάλλον με χαριτωμενιά ΑΝΤΑΡΣΥΑ που καταλήγει υποστηρικτής του Κωστή Μπακογιάννη. Δε φταίς όμως αποκλειστικά εσύ exclusif Κερατσινολόγε - Δραπετσωνολόγε δάσκαλε της ύβρεως , ας όψεται ο κ. Βλαδίμηρος Καλογρίτσας και οι συνδαιτημόνες του, καθώς και κάτι χαμογελαστά ουζάκια χειροκροτητών στο Λιμανάκι... Ξέρεις εκείνο το Λιμανάκι, πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις MARPOL της ΟΛΠ ΑΕ, όπου κανείς κομματικός φίλος σου δε διαμαρτυρήθηκε ότι του .... μυριζει. Όπως και να έχει, δείξε μου το φίλο σου ή μάλλον τον καναλάρχη που σε φιλοξενεί, να σου πω ποιός είσαι κ. Χρήστο Βρεττάκο. 

ΥΓ: Επιβεβαιώνω την απεριόριστη εκτίμησή μου προς την επαγγελματική τάξη των δασκάλων, χωρίς τους οποίους δε θα μπορούσα να γράψω σωστά ούτε μια λέξη από τα παραπάνω.